Tapet
DESIGN WITHOUT BOUNDARIES
Tapet
tesaturi, draperii, perdele, tapiserii decorative
Tapet

Perdele si Draperii pentru spitale si clinici medicale

DRAPILUX BIOAKTIV - Perdele si draperii antibacteriene


       Tesaturile decorative drapilux bioaktiv, ofera protectie permanenta fata de colonizarea agentilor patogeni ai textillelor. Gama Drapilux Bioaktiv are un efect antibacterian permanent datorita fibrelor "Trevira", efect care nu se pierde nici dupa spalare. Ionii de argint incorporati in tesatura, decimeaza bacteriile de pe suprafata acestora, fara sa cauzeze iritatii sau alergii la contactul cu pielea.

       Drapilux Bioaktiv, reduce semnificativ transferul germenilor aflati in mod normal pe suprafata textilelor utilizate si riscul de raspindire a infectiilor este micsorat. Aceste calitati sunt in special benefice pentru varstnici sau pentru persoanele cu un sistem imunitar slab. Perdelele si draperiile realizate cu tesaturile drapilux bioaktiv isi pastreaza efectul antimicrobian chiar si dupa 80 de spalari.

       Un studiu stiintific despre contaminarea draperiilor din salonul unui pacient, a aratat reducerea considerabila a numarului de germeni atunci cand draperiile erau confectionate din tesatura drapilux bioaktiv fata de draperiile din polyester obisnuite(Sursa: Dr. med. K.D. Zastrow, Institute for Hygiene and Environmental Medicine, Klinikum Spandau, Berlin - "Practical test on antimicrobial effective curtains and net curtains", Berlin 02/2006)
Tapet Tapet Tapet Tapet
Copyright 2002 © SM Art Concept. Toate drepturile rezervate. Tapet